Vintage camper

Verblijven

de Gorishoekse Hoeve biedt diverse mogelijkheden om te verblijven. Naast onze huur-accommodaties en kampeerplaatsen, bieden we ook jaarplaatsen aan. Hieronder vindt u alle informatie over de verschillende mogelijkheden van verblijf.

de Gorishoekse Hoeve biedt tal van accommodaties aan, die u een bijzonder en uniek verblijf zullen bieden.  Geen standaard huur-accommodaties, maar steeds weer iets unieks. En niet veel van hetzelfde, maar van elke type accommodatie steeds een aantal. Al onze verhuur-accommodaties staan op locatie Gorishoek.

Onze accommodaties worden ingericht door Studio Sisz interieurontwerp.

Locaties?

de Gorishoekse Hoeve is ontstaan uit camping Gorishoek en camping de Hoeve. Dit waren vroeger twee aparte campingbedrijven en zijn sinds enige tijd samen. De nieuwe naam voor beide bedrijven samen is de Gorishoekse Hoeve. Na het samengaan van beide campingbedrijven spreken we niet meer over 2 campings, maar over 2 locaties. 

Beddengoed

Voor al onze huur-accommodaties geldt, dat een lakenpakket een verplicht gekozen optie is. We doen dit vanwege de hygiene. 

Het lakenpakket bevat een onderlaken, hoeslaken voor dekbed en een kussensloop. De dekbedden en kussens zijn standaard aanwezig in onze accommodaties.

Aankomst en vertrek

Op de dag van aankomst kunt u inchecken vanaf 15.00 uur tot 21.00 uur. Op de dag van vertrek dient u voor 10.00 uur uit te checken.

Indien u onverhoopt toch later denkt te arriveren, vragen wij u dit even telefonisch te melden.

Groepsboekingen

We hebben regelmatig te maken met groepen die verblijven op de Gorishoekse Hoeve. Wilt u als groep boeken, neem dan even apart contact met ons op.

Via de website kunt u enkel losse accommodaties boeken en ziet u niet de beschikbaarheid van eventueel meerdere accommodaties.

Hand- en theedoeken

Hand- en theedoeken worden door ons niet voorzien en dient u dus zelf even mee te nemen.

Inventarislijst

Per accommodatie vindt u tevens de inventarislijst. We hebben geprobeerd deze zo zorgvuldig mogelijk op te stellen. Mocht u nog vragen hebben, dan horen wij dit graag.

Hiswa Recron

Als recreatiebedrijf zijn we aangesloten bij HISWA-RECRON, de branche-organisatie voor watersport- en recreatiebedrijven. Als lid van deze organisatie hanteren we de standaard-voorwaarden. Deze voorwaarden zijn als pdf opgenomen op deze website.

download
Standaardvoorwaarden verhuur

Toeslag per persoon

Naast de huurprijs berekenen wij een toeslag per persoon (EUR 3,00 p..p.p.n.). Deze toeslag is o.a. voor de toeristenbelasting en milieutoeslag. 

Deze toeslagen worden ook automatisch meegerekend bij uw boeking.

Beschikbaarheid

In feite is de beschikbaarheid die u ziet bij het online boeken de daadwerkelijke beschikbaarheid. Omdat we samen werken met een aantal boekings-partners, zal elke boeking via onze website als aanvraag in het systeem komen.

Dit betekent, dat wij achteraf altijd de aanvraag nog definitief moeten maken. Op deze manier kunnen wij een extra controle uitvoeren om dubbele boekingen te voorkomen.

Betalingen

Na goedkeuring van uw aanvraag ontvangt u van ons de definitieve reserveringsbevestiging.

Op deze bevestiging staan de definitieve betalingstermijnen en vindt u de link om deze eventueel direct online te voldoen.

Huisdieren

Huisdieren zijn in vrijwel al onze accommodaties toegestaan. We vragen per huisdier een toeslag van EUR 5,00 per nacht. Huisdieren mogen niet op stoelen, bedden en banken.