de Gorishoekse Hoeve

Vintage camper

Kampeerplaats de Hoeve

Op locatie de Hoeve hebben we verharde kampeerplaatsen en grasplaatsen. De plaatsen liggen gezellig bij elkaar op 1 veld.

Onze plaatsen zijn niet voorzien van een eigen water- of rioolaansluiting. De stroomaansluiting op uw plaats is 6 Amp. Op het veld staan verschillende gezamenlijke watertappunten.

Boek nu!

Wilt u graag een langere periode verblijven, dan is dat natuurlijk mogelijk. U kunt via het ‘online-boeken’ formulier elke gewenste periode selecteren!

Toelichting

Groepsboekingen

We hebben regelmatig te maken met groepen die verblijven op de Gorishoekse Hoeve. Wilt u als groep boeken, neem dan even apart contact met ons op.

Via de website kunt u enkel losse plaatsen boeken en ziet u niet de beschikbaarheid van eventueel meerdere plaatsen.

Nachtprijs

De nachtprijs is de prijs per nacht voor 1 kampeermiddel, 1 auto, elektra, gebruik sanitair en 2 personen.

Extra personen betalen een toeslag per persoon (EUR 3,00 p..p.p.n.). Deze toeslag is o.a. voor de toeristenbelasting en milieutoeslag. 

Deze toeslagen worden automatisch meegerekend bij uw boeking.

Huisdieren

Huisdieren zijn op onze kampeerplaatsen toegestaan.

Beschikbaarheid

In feite is de beschikbaarheid die u ziet bij het online boeken de daadwerkelijke beschikbaarheid. Omdat we samen werken met een aantal boekings-partners, zal elke boeking via onze website als aanvraag in het systeem komen.

Dit betekent, dat wij achteraf altijd de aanvraag nog definitief moeten maken. Op deze manier kunnen wij een extra controle uitvoeren om dubbele boekingen te voorkomen.

Wassen en drogen

Op beide locaties is een wasmachine in droger beschikbaar. Tegen betaling kunt u hiervan gebruik maken. Hiervoor koopt u een muntje bij de receptie.

Aankomst en vertrek

De kampeerplaatsen zijn op de dag van aankomst beschikbaar vanaf 12.00 uur en u dient op de vertrekdag voor 12.00 uur uit te checken. 

Betalingen

Na goedkeuring van uw aanvraag ontvangt u van ons de definitieve reserveringsbevestiging.

Op deze bevestiging staan de definitieve betalingstermijnen en vindt u de link om deze eventueel direct online te voldoen.

Hiswa Recron

Als recreatiebedrijf zijn we aangesloten bij HISWA-RECRON, de branche-organisatie voor watersport- en recreatiebedrijven. Als lid van deze organisatie hanteren we de standaard-voorwaarden. Deze voorwaarden zijn als pdf opgenomen op deze website.

download
Standaardvoorwaarden kamperen

Douchen

Voor het douchen heeft u geen aparte douchemunten nodig, maar kunt u door een druk op de knop gewoon gebruiken.

Meer kamperen…

Vind uw weg

Glamping deal 2024!!!

Boek nu een verblijf in een van onze accommodaties en ontvang direct bij het boeken een aantrekkelijke Glamping Deal:

Glamping Deal is geldig bij een verblijf vanaf 2 nachten en is afhankelijk van het aantal dagen voor u arriveert:

< 5 40%
<10 30%
<20 20%
<50 15%
>50 10%

Download onze app