de Gorishoekse Hoeve

Caravan 146

Vraagprijs: EUR 35.000
Locatie: Gorishoek
Bijzonderheden: Zeer nette caravan met center living, de woonkamer in het midden. Mooi ruime overkapping en zeer net perceel aan de buitenrand.

Wilt u deze caravan een keer komen bezichtigen? Maak dan even een afspraak (info@gorishoeksehoeve.nl of bel +31166 66 2457). We gaan graag even met u mee naar de caravan om deze te laten zien!

Foto’s

Informatie jaarplaatsen

Jaarplaatsen zijn er op de Gorishoekse Hoeve op zowel locatie Gorishoek als op locatie de Hoeve.

Op dit moment staan de volgende objecten in de verkoop:

Locaties?

de Gorishoekse Hoeve is ontstaan uit camping Gorishoek en camping de Hoeve. Dit waren vroeger twee aparte campingbedrijven en zijn sinds enige tijd samen. De nieuwe naam voor beide bedrijven samen is de Gorishoekse Hoeve. Na het samengaan van beide campingbedrijven spreken we niet meer over 2 campings, maar over 2 locaties. 

Kenmerken?

de Gorishoekse Hoeve wordt niet gekenmerkt door nieuwe chalets. We zijn een recreatiebedrijf, waar we vinden dat het gaat om het kamperen, het beleven van een vakantie. Dit hoeft wat ons betreft niet in alleen nieuwe chalets. Dit kan prima in een traditionele sta-caravan. Natuurlijk stellen we eisen aan de caravan en doen we er alles aan om het terrein netjes te houden. Maar als u rondloopt op ons terrein, is de kans aanwezig dat u best wat verouderde objecten tegenkomt.

Wat mag en wat mag niet?

Als recreatiebedrijf zijn we aangesloten bij HISWA-RECRON, de branche-organisatie voor watersport- en recreatiebedrijven. Als lid van deze organisatie hanteren we de standaard-voorwaarden. Deze voorwaarden zijn als pdf opgenomen op deze website.

download
Standaardvoorwaarden jaarplaatsen

Daarnaast hanteren wij ons huisreglement, waarin zaken als indeling plaats, wijze van afvalverwerken etc. zijn vastgelegd. Dit huisreglement wordt aan iedereen die een jaarplaats bezet uitgereikt en is verkrijgbaar bij de receptie.

Kabeltelevisie

Op locatie Gorishoek ligt een vast kabelnetwerk, waardoor iedere jaarplaats aangesloten is op een vaste kabeltelevisie-aansluiting. 

Op locatie de Hoeve ligt er geen vast kabelnetwerk, waardoor hier digitenne of een schotelantenne nodig is om TV te kunnen kijken.

De grootte van de plaats

In de loop van de jaren zijn we over gegaan tot het vergroten van de jaarplaatsen. Enerzijds was dit nodig in verband met de veiligheid op ons terrein, anderzijds willen we onze gasten meer ruimte bieden om te verblijven. 

Het jaarplaats-tarief is afhankelijk van de grootte van de jaarplaats en een actuele prijslijst kunt u altijd even opvragen.

Beschikbare plaatsen

Het kan voorkomen, dat er lege plaatsen beschikbaar komen. Als gasten besluiten te stoppen kan het voorkomen, dat de caravan te oud is en dat deze dus verwijderd dient te worden van ons terrein. 

U kunt altijd even informeren naar het actuele aanbod van beschikbare plaatsen.

Verhuur van objecten

We krijgen regelmatig de vraag, of de caravan ook verhuurd kan en mag worden. Indien u de caravan een keer verhuurd aan vrienden of familie, dan is dat geen probleem. Wilt u de caravan echt aankopen voor enkel verhuur, dan staan wij dit niet toe.

Stroom

Standaard aansluitwaarde voor de stroom is 6 Amp. Dit is tegen betaling te verhogen tot 10 Amp. Waarom kan dit niet hoger? Wij zien het verblijf in een sta-caravan als een manier van kamperen, geen manier van wonen.

Internet

Op locatie Gorishoek is het mogelijk een vaste internet-aansluiting te nemen. U krijgt een eigen modem in uw caravan / chalet. Verder is er gratis WIFI beschikbaar een deel van het terrein.

Op locatie de Hoeve is dit niet mogelijk door het ontbreken van het vaste kabelnetwerk. Op deze locatie is WIFI actief. Dit signaal is gratis te gebruiken.

Wanneer zijn we open?

de Gorishoekse Hoeve is niet het gehele jaar toegankelijk. De jaarplaatsen zijn toegankelijk van 1 maart t/m het eerste weekend van november. 

Gedurende de wintermaanden is ons terrein gesloten. U kunt in die periode niet verblijven op ons terrein en het water en elektra is afgesloten. 

Vind uw weg

Glamping deal 2024!!!

Boek nu een verblijf in een van onze accommodaties en ontvang direct bij het boeken een aantrekkelijke Glamping Deal:

Glamping Deal is geldig bij een verblijf vanaf 2 nachten en is afhankelijk van het aantal dagen voor u arriveert:

< 5 40%
<10 30%
<20 20%
<50 15%
>50 10%

Download onze app

Error: can't render field data in the current format. You can try "Get child value" callback. Available children: de Hoeve, Gorishoek. Or one of array-related callbacks - "Multiple select field values", "Checkbox field values", "Checked values list" etc